Aluminium terrasoverkappingen

Een aluminium terrasoverkapping, dat is het hele jaar door genieten! Ontdek snel welk model het best bij uw tuin past.

Aluminium terrasoverkapping realisaties

of vraag gratis uw vrijblijvende offerte

Geniet het hele jaar door

Carports

Aluminium terrasoverkappingen zijn de ideale oplossing om het hele jaar door van uw terras en tuin te genieten. Met een onderhoudsvriendelijke terrasoverkapping die perfect bij de stijl van uw woning aansluit, bent u jarenlang beschermd tegen weer en wind. Ontdek onze verschillende aluminium overkappingen en creëer eenvoudig een extra leefruimte buitenshuis.

Niet zeker welke aluminium terrasoverkapping het best bij uw woning past? Laat u inspireren door onze realisaties!

Verschillende types Terrasoverkappingen

Lessenaarsdak

Lessenaarsdak

Deze terrasoverkapping start tegen de woning en heeft een schuin-hellend dakvlak. Vooral voor wie veel belang hecht aan lichtinval en ruimtelijkheid bij het plaatsen van een aluminium terrasoverkapping, is een lessenaarsdak de ideale oplossing.

Plat dak

Plat dak

Een aluminium terrasoverkapping met een plat dak wordt vaak geplaatst bij moderne, strakke woningen. De lichtjes gebogen liggers worden verwerkt in een ontwerp waaraan u eventueel een aluminium koof kan toevoegen. De koof creëert een strak dak en vormt zo een mooi geheel met de woning.

Ultraline

Ultraline

Dankzij het unieke design kan u met dit type aluminium overkapping 7 meter breed en 5 meter diep bouwen op slechts 2 staanders. Ideaal voor een vrij uitzicht zonder obstakels! De strakke Ultraline terrasoverkapping heeft bovendien een geïntegreerde waterafvoer en veiligheidsglas op het dak.

Op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk onze realisaties