Aluminium carports

Een aluminium carport van Vivandi kent veel voordelen. Het is daarom dat de populariteit van een carport enorm is gestegen.

Bekijk carport realisaties

of vraag gratis uw vrijblijvende offerte

Ga voor comfort voor u en uw auto

Carports

Aluminium carports bieden een mooi en onderhoudsvriendelijk alternatief voor wie geen garage kan of wil plaatsen. Of u nu kiest voor een vrijstaande carport of een aanpalend afdak, onder een carport is uw wagen, caravan of motor beschermd tegen weersinvloeden en kan u bovendien altijd droog in- en uitstappen. Ontdek onze verschillende aluminium carports en kies een beschutting op maat van uw wensen.

Twijfelt u tussen een vrijstaande of een aangebouwde aluminium carport? Laat u inspireren door onze verschillende realisaties!

Verschillende types Carports

Carport met lessenaarsdak

Carport met lessenaarsdak

U wil een aluminium carport die niet alleen de nodige bescherming biedt, maar ook licht en ruimtelijkheid creëert? Dan is een carport met lessenaarsdak net wat u zoekt. Deze carport start tegen de woning en zorgt voor een vlotte afvoer van regenwater dankzij het hellend dakvlak.

Carport met plat dak

Carport met plat dak

Een aluminium carport met een plat dak is een overkapping die geen helling nodig heeft. Aanvullend op de licht gebogen liggers die zorgen voor voldoende waterafvoer, kan bij u deze carport kiezen voor een aluminium koof. Zo creëert u meteen een strak dak dat een mooi geheel vormt met de woning.

Carport met een berging

Carport met een berging

Met een aluminium carport met aluminium berging vangt u meteen twee vliegen in één klap. Uw wagen is beschermd tegen weer en wind én u hebt een handige opbergplaats voor al uw tuingereedschap, fietsen, etc. Achter de loopdeur met cilinderslot bergt u alles veilig en netjes uit het zicht op.

Carport met gebogen dak

Carport met gebogen dak

Carports met een gebogen dak, of R-dak, herkent u meteen aan hun mooie ronde boog en dubbele goot. Dankzij het ruime aanbod kleuren, afmetingen en dakmaterialen, bent u zeker dat uw aluminium carport perfect aansluit bij de stijl van uw woning en de kleur van uw buitenschrijnwerk.

Carport voor mobilhomes (gebogen)

Carport voor mobilhomes (gebogen)

Onder een carport voor mobilhomes is uw motorhome optimaal beschermd tegen weer en wind. Bovendien wordt hij zo minder snel vuil en vermijdt u met een aluminium carport voor mobilhomes maandelijkse stallingskosten. Zin in een tripje? U stapt gewoon de deur uit en kan meteen vertrekken!

Carport voor mobilhomes (lessenaarsdak)

Carport voor mobilhomes (lessenaarsdak)

Naast een carport voor mobilhomes met een gebogen dak, bieden we ook een carport voor mobilhomes met een lessenaarsdak aan.

Carport met V-dak

Carport met V-dak

Een carport met een V-dak combineert moeiteloos functionaliteit met elegantie. Met de verschillende beschikbare afmetingen, kleuren en dakmaterialen, creëert u probleemloos een stijlvolle aluminium carport die niet alleen uw wagen beschermt, maar ook uw woning net dat tikkeltje extra geeft.

Carport met zadeldak

Carport met zadeldak

Wil u een aluminium carport waar u moeiteloos twee wagens naast elkaar kan parkeren? Dan is een carport met een zadeldak het perfecte model voor u. Deze overkapping kan tot meer dan zeven meter breed gaan en heeft, dankzij het zadeldak, geen staanders in het midden onder de carport.

Op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk onze realisaties