Terrasoverkappingen

Verleng uw seizoen in uw eigen tuin

Door de capriolen van de hemel is het niet altijd mogelijk om te genieten in uw eigen tuin. U zou graag meer tijd doorbrengen in de tuin, dit is goed mogelijk met een terrasoverkapping van Vivandi.

Dankzij onze jarenlange ervaring in terrasoverkappingen en zonnewering tilt Vivandi uw buitenverblijf naar een hoger niveau.

Door de juiste toepassing van technieken en innovatieve producten kan u nu ook in de vroege lente, late herfst of zelfs tijdens de winter van terras en tuin genieten.

Uw terrasoverkapping is op uw eigen wensen gerealiseerd!

Doordat wij beschikken over een ruime toonzaal van 700m² met een 14-tal verschillende overkappingen zal er zeker iets zijn wat aan uw wensen zal voldoen.

Van een rechte overkapping (plat dak), schuine overkapping (lessenaars dak) of zelfs een lamellendak met draaibare lamellen, u vindt dit alles bij Vivandi.

De overkappingen kunnen worden uitgevoerd met verschillende uitvoering van materiaal op het dak, zoals heldere polycarbonaat of opaal (witte) of zelfs zonwerende polycarbonaat is een optie. Ook helder/melk glas of stopsol glas (tegen de zon) behoort tot de mogelijkheden.

Verlichting is ook een belangrijk onderdeel van uw overkapping, zodat u in de avonden ook nog wat kunt lezen of gewoon rustig kunt genieten van zicht in de tuin. Het is ook goed mogelijk de terrasoverkapping dicht te maken met glazenschuifwanden, zodat u een complete tuinkamer creëert. Deze overkapping kan tegen de woning of geheel vrijstaand komen te staan in uw tuin.

Verschillende types overkapping

Klik hieronder op een link voor meer informatie:

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte

We maken voor u graag een gratis, vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte.

Enkele realisaties

Tip: klik op de foto’s voor een grotere weergave