Aluminium poorten

Vivandi levert en plaatst poorten op maat voor uw oprit. Zowel schuifpoorten als draaipoorten in aluminium zijn mogelijk.

Hoe gaan wij te werk?

In onze toonzaal hebben wij een zeer ruim aanbod van 20 verschillende poorten staan, waar uit wij samen met de klant een keuze kunnen maken.

Nadat wij een passende offerte voor u hebben gemaakt en u zich daar in kunt vinden, komt de zaakvoerder altijd zelf ter plaatse alles inmeten. Daarna ontvangt u van ons een technische tekening van de door u uitgezochte poort, die u zelf ook nog mag controleren en goedkeuren voordat deze in productie wordt genomen.

Wat zijn de voordelen van een aluminium poort?

  • Een aluminium poort is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Vuil kan er gewoon van afgewassen worden.
  • Aluminium kent geen corrosie, zelfs wanneer de lak wordt aangetast. Staal is daar in tegen wel heel gevoelig voor roest en gaat afbladderen.
  • Aluminium weegt veel minder in vergelijking met staal. Een stalen poort zal ook eerder door zijn gewicht gaan afhangen.

Automatisatie van de poorten

Door het lichte gewicht zijn de aluminium poorten uiterst geschikt om te automatiseren. En eventueel uit te breiden met een draadloos code klavier, parlofoon, videofoon of gsm module. Met het laatste opent u de poort met uw telefoon vanaf een verre afstand.

Vivandi levert en plaatst de poorten in alle RAL kleuren in structuur lakken en zodoende eventueel in dezelfde kleuren als uw vensters of bestaande garage poort. Dit vormt een rustig geheel.

Wat bedoelen wij met het plaatsen van een poort?

  • Eventueel het verwijderen/afvoeren van de bestaande poort.
  • We voorzien de bekabeling van de automatisatie van de nieuwe poort.
  • Het plaatsen van de nieuwe poort zodat deze volledig gebruiksklaar is.
  • Het voorzien van aangestuurde automatisering, video-, parlofoon- of gsm-module.

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte

We maken voor u graag een gratis, vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte.

Uitvoeringen

Tip: klik op de foto van een uitvoering voor meer foto’s