Aluminium carports

Een aluminium carport van Vivandi kent veel voordelen. Het is daarom dat de populariteit van een carport enorm is gestegen.

Hieronder even wat voordelen van een carport

  • Uw auto is goed beschermd tegen alle weersinvloeden
  • U hoeft nooit meer ruiten te krabben na een nachtje vorst
  • Dankzij een carport kunt u droog in en uit uw wagen stappen, denk maar eens aan boodschappen uitladen bij regenweer
  • De typische luchtcirculatie van een carport zorgt voor een uitstekende droging van de wagen
  • Omdat het een aluminium carport is, heeft u ook geen onderhoud aan het materiaal, dit in tegenstelling tot een houten carport, denk eens aan het schilderwerk wat blijvend terug komt

Uitbreidingsopties carport

Verlichting is natuurlijk ook erg gemakkelijk onder een carport. Vivandi werkt altijd met led-spots omdat deze zeer weining stroom verbruiken en een lange levensduur hebben.

Bewegingssensor

Stelt u zich eens voor in de winter en het is rond de klok van 17:00 uur al schemerig, u komt aanrijden met uw wagen en zet de wagen uit en het is donker als u uitstapt. Doordat wij een sensor plaatsen springt de verlichting aan en springt na verloop van tijd weer gewoon uit. De tijdsduur en de gevoeligheid is af te stellen op de sensor naar uw eigen wens.

Multifunctionele carport met aluminium berging

Een carport is ook makkelijk uit te bereiden met een aluminium berging, deze maken wij dan rondom dicht met een loopdeur met cilinder en aluminium delen. Zodat u ook andere dingen zoals fietsen of een brommer, motor, grasmachine of andere tuinmaterialen kunt opbergen in uw berging. En deze dus niet in de open buitenlucht staan.

Verschillende typen van carports

Klik hieronder op een link voor meer informatie:

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte

We maken voor u graag een gratis, vrijblijvende, gepersonaliseerde offerte.

Enkele realisaties

Tip: klik op de foto’s voor een grotere weergave